Kilpailuihin voi osallistua kuka tahansa kuutioiden ratkaisemista harrastava henkilö. Riittää, että pystyt ratkaisemaan kuution jossakin 17 virallisessa lajissa ja olet etukäteen tutustunut lajin virallisiin sääntöihin.

Säännöt löytyvät täältä Suomeksi ja Englanniksi.

Tulevat Suomessa järjestetettävät kilpailut löytyvät täältä

Lista Suomessa aiemmin järjestetyistä kilpailuista löytyy täältä


Ohjeet kilpailuun osallistumisesta

Voit ilmoitautua kilpailuun WCA:n kisailmoitukset-sivulta. Klikkaa kilpailua, johon haluat osallistua, mene rekisteröintisivulle ja ilmoita pyydetyt tiedot: lajit mihin osallistut, nimi- ja kansalaisuustiedot jne. ja maksa ilmoittautumismaksu. Huomio tarkasti ilmoittautumisajat (jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista) ja onko kilpailussa esim. osallistujaraja. Joskus kilpailijaraja täyttyy nopeasti, tällöin huolehdi, että ilmoittaudut ja maksat osallistumismaksun nopeasti, sillä paikat täytetään maksujärjestyksessä.


Haluaisitko järjestää kilpailun omalla paikkakunnallasi?

Voit järjestää kilpailun myös omassa kaupungissasi! Sinun tarvitsee löytää ja järjestää kilpailuun soveltuva tila. Se voi olla mitä tahansa ruokala, urheiluhalli, liikuntasali, koulun aulatila, seurakuntasali tai jokin kerho- tai kokoustila. Voit päättää yhdessä Speedcubing Finlandin järjestäjähenkilöiden kanssa milloin kisa järjestetään, kuinka kauan se kestää jne. Me huolehdimme mm. kilpailuaikataulun, budjetin ja kisailmoituksen laatimisesta ja kilpailun läpiviemisestä.

Jos löydät ja saat varattua sopivan tilan, otamme erittäin mielellämme vastaan ehdotuksia, tavoite on järjestää kisoja kaikkialla Suomessa.